Program for 2021

20. april får vi besøk av Arvid Engegård trio. Den består av Arvid Engeård-fiolin, Svein Haugen-bass og Håvard Svendsrud-trekkspill. De spiller både klassisk og sjangeroverskridende musikk.

Den konserten blir i Elvesalen kl.19:30

Arvid Engegård Trio

Ellers er 2021 jubileumsår for Musikkens Venner som ble stiftet høsten 1971. Dette vil bli markert med en konsert 30.august. Det er da nøyaktig på dagen 50 år siden stiftingsmøte på Solborg. Tre mandalitter, nemlig Trygve Trædal (klavér), Ørjan Bruskeland Hinna (tenor) og Kjell Åge Stoveland (bratsj) vil medvirke. Denne konserten blir i Storsalen kl 19:00.

Ellers blir det en konsert 12. oktober med Miriam Helms Ålien og Knut Johannessen. Begge disse har jo også tilknytning til Mandal. Denne konserten blir i kirken.

Tirsdag 16. november kommer gitaristen Runar Kjeldsberg. Han skal gi oss en helaften med klassisk gitarmusikk og fortelle om den klassiske gitarens utvikling gjennom tidene.

Vi har vært heldige å få Domorganist Kåre Nordstoga til å holde orgelkonsert i kirken 1. desember. Dette er et samarbeid med 200-årsjubiléet for Mandal kirke.

Comments are closed.