KONSERTEN ER DESSVERRE AVLYST!!!!

Fredag 20. november kommer fiolinisten Miriam Helms Ålien sammen med sin akkompagnatør, Christian Haagenrud, til Mandal og holder konsert i kirken. Miriam har mye familie her i byen og har gjestet oss flere ganger. Hun er oppvokst i Alta og har sin utdannelse fra Barratt Dues musikkinstitutt og Hanns Eisler musikkhøgskole i Berlin. I 2012 ble hun tildelt Prinsesse Astrids musikkpris og i 2017 fikk hun Statoils talentpris innen klassisk musikk. Hun spiller på en svært verdifull Guadagnini-fiolin fra 1780 som er utlånt fra en privat samling. Christian Haagenrud er blant de fremste av unge norske pianister. Han er utdannet fra Norges Musikkhøgskole der han bl.a. studerte med Håvard Gimse. Han har mottatt en rekk priser og utmerkelser, bl.a. Robert Levins festspillpris i 2014.

Programmet for konserten i Mandal kirke ser slik ut:

Maurice Ravel: Sonate nr 2 for fiolin og piano. Arvo Pärt: Fratres. Gershwin-Haifetz: 3 Preludes. L.v. Beethoven: Sonate nr. 9 for fiolin og piano, «Kreutzer».

Comments are closed.